marți, 31 august 2010

Nicoleta Luciu il duce pe Zsolt JR la echitatie

Nicoleta Luciu, interpreta Sorayei din telenovela “Iubire si onoare”, ce va avea marea premiera in aceasta toamna, ACASA, il duce pe fiul ei in fiecare saptamana la cursuri de echitatie.
Micutului Zsolt ii place foarte mult sa se plimbe cu calul, de aceea, frumoasa actrita il duce periodic la un club de echitatie: “Pe fiul meu il duc la calarie de la 1 an si 6 luni. De doua ori pe saptamana mergem intr-un parc din apropierea locuintei noastre, unde e un club de echitatie. Doar atunci cand ploua sau e foarte cald nu merge la calarie. Ii place foarte mult si mereu abia asteapta sa ajunga la calut si sa se plimbe cu el. Nici nu tine capastrul, sta ca un imparat ”, povesteste Nicoleta Luciu.

Chiar si acasa Zsolt poate face plimbari cu poneiul, pentru ca are unul de jucarie primit cadou de la matusa lui: “Sora mea, Iuliana i-a facut cadou un cal de lemn cu care face ture prin casa. De altfel, ne-am gandit sa vizitam o ferma de animale de pe langa Bucuresti pentru ca fiul nostru sa poata vedea indeaproape mai multe animale”, spune vedeta ACASA.

Telespectatorii o pot vedea pe Nicoleta Luciu, din aceasta toamna, ACASA, in telenovela “Iubire si onoare”, unde va intrepreta rolul Sorayei, a doua sotie a unui arab bogat, pe nume Aziz (Augustin Viziru).

Sursa : acasatv,ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu